Agenda

Meditatie en Yoga nidra  workshop

 

In deze drukke gejaagde maatschappij met zoveel prikkels, is het soms lastig om in je eigen kracht te blijven, te ontspannen en te kiezen voor jezelf . Veel mensen ervaren vermoeidheid of burn-out klachten. Een beetje stress in je leven is echt helemaal niet erg, echter het overzicht kwijt zijn niet meer kunnen ontspannen? Je laten leven door je agenda, je werk en je omgeving zo hoort het niet te zijn. Echter ben alleen JIJ degene die het roer om mag gaan gooien, uit die sneltrein te stappen, en bewust stil te gaan staan, je even terug te trekken van alle prikkels om je heen. Door rust kom je weer terug bij jou oorspronkelijke bron en komt er weer ruimte om te voelen wat jou verlangens zijn…

Yoga nidra is een diepe ontspanningsoefening en een hele mooie manier om geestelijke en lichamelijke spanningen los te laten. Het lichaam is in een slaaptoestand terwijl je bewustzijn wakker en alert blijft. Tijdens de yoga nidra oefening lig je ontspannen op een matje en luister je naar de aanwijzingen die ik geef, je bereikt dan een staat van trance, de spierspanning en stress in je lichaam neemt af en de hartslag en bloeddruk daalt. Het heeft een helende werking op lichaam en geest.

 

Verbetert je slaapritme

Betere concentratie

Meer energie

Stress verminderd

Verbeterd je gezondheid

Zelfinzicht en bewustwording

Wil jij weer rust en ontspanning ervaren?

Voel je welkom om deel te nemen aan deze workshop!

Dinsdag 6 december van 19:00 tot 20:30 

25 euro pp

Workshop Yoga alchemie 

 

Vind de weg terug naar jou hart!

 

Door middel van yoga alchemie en diverse ontspanning en bewegingsoefeningen, veel muziek en het aanboren van jou creativiteit en andere vormen van bewustzijns ontwikkeling wil ik je inspireren om samen in verbinding te gaan. Tijdens deze workshop gaan we alles los laten wat jou belemmert in je persoonlijke ontwikkeling. Volg je hart en geef vorm aan hoe jij wil dat je leven eruitziet.

 

De workshop zal plaats vinden in mijn mooie workshop ruimte!

Wat gaan we doen tijdens deze workshop:

*Bekken bodem draai / stretch oefeningen

* ademhalings oefeningen

*Shaken / bewegen

*Hart meditatie - Dit is een meditatie in beweging waarin we alles los gaan laten wat ons belemmert en wat ons hart bezwaard.

*Creativiteit en bewustzijnsontwikkelings 

*Yoga nidra 

*meditaties 

en nog veel meer!

 

Vrijdag 4 november 19:00 tot 22:00

Dit is inclusief koffie/thee/water/ noten en chocolade

Na afloop van de workshop krijg je alle muziek en oefeningen per mail toegestuurd.

inspiratie kaartje en cadeautje om thuis nog eens lekker te ontspannen.

56 euro pp