Agenda

Klankschaal sessie

 

 

 

De magische klanken nemen je mee op reis, een reis naar diepere lagen van je bewustzijn.

Je mag heerlijk ontspannen gaan liggen, en luisteren naar de klanken die je weer in verbinding brengen met jezelf.

De trillingen en de frequenties van de klankschalen zullen ervoor zorgen dat spanningen van je afglijden en dat je steeds dieper wegzakt in totale ontspanning.

Ons lichaam bestaat voor het grootste gedeelte uit water, de trillingen van de klankschalen zorgen dat het water in beweging word gebracht, en waar de blokkades in je fysieke en energetische lichaam zitten zal het weer gaan stromen.

Voel je welkom!

14 Maart van 19:00 tot 20:30

Bijdrage € 27,- pp

 

 

 

 

Workshop Rouw en Verlies
 
Rouw we krijgen er allemaal mee te maken. Ook ik heb ervaren wat rouw betekent, rouw in verschillende vormen. Het verlies van een dierbare, veranderingen in je leven, een scheiding, het beëindigen van een relatie of vriendschap, afscheid nemen van een werkplek. Maar ook gemiste kansen in je leven, spijt hebben van dingen die je niet gedaan hebt.
In mijn praktijk ontmoet ik veel mensen die geestelijke en lichamelijke klachten ontwikkelen, omdat er onvoldoende ruimte is gegeven, aan de intense emoties zoals verdriet, angst, machteloosheid en boosheid, die bij verlies horen. Uit eigen ervaring weet ik dat het heel moeilijk is om tijdens het rouwproces in verbinding te blijven met jezelf. De verschillende emoties zijn overweldigend en verwarrend, en soms is er weinig tot geen begeleiding hoe met rouw om te gaan.
 
Tijdens deze workshop wil ik je in een veilige vertrouwde omgeving, met heel veel zachtheid, ruimte laten geven aan jouw rouw. Leven in plaats van overleven, uit je hoofd terug naar je hart, jou bron! Op deze avond gaan we onze rouw delen, en gaan we met elkaar in verbinding, en zal ik jullie iets vertellen over de verschillende fases rondom rouw.
Graag wil ik je inspireren door middel van creativiteit- ademhaling en meditatie oefeningen- klank, muziek en beweging. En rijk ik jullie handgrepen aan, hoe je rouw een plek kunt geven in je leven. Je in vrijheid mag genieten, zonder schuldgevoel, weer dingen gaat doen waar jij blij van word, en waar je van gaat stralen!
Ook vind ik het belangrijk dat er tijdens deze workshop ook ruimte is voor humor en gezelligheid, het zorgt ervoor dat onze energie weer gaat stromen!
Neem als dit goed voor jou voelt, een voorwerp mee wat symbool staat voor jou rouw of verlies. Dat kan van alles zijn, bv een foto zijn, een sieraad, een mooie steen of veer, of een mooie tekening of gedicht?
 
Voel je welkom!
 
 
Donderdag 21 December van 19:00 tot 21:30 ( je bent welkom vanaf 18:45 )
Ik vraag een bijdrage van €36,- pp
Water / thee / koffie en gezonde versnaperingen inbegrepen.