Agenda

Yoga nidra

In deze drukke gejaagde maatschappij met zoveel prikkels, is het soms lastig om in je eigen kracht te blijven, te ontspannen en te kiezen voor jezelf . Veel mensen ervaren vermoeidheid of burn-out klachten. Een beetje stress in je leven is echt helemaal niet erg, echter het overzicht kwijt zijn niet meer kunnen ontspannen? Je laten leven door je agenda, je werk en je omgeving zo hoort het niet te zijn. Echter ben alleen JIJ degene die het roer om mag gaan gooien, uit die sneltrein te stappen, en bewust stil te gaan staan, je even terug te trekken van alle prikkels om je heen. Door rust kom je weer terug bij jou oorspronkelijke bron en komt er weer ruimte om te voelen wat jou verlangens zijn…

Yoga nidra is een diepe ontspanningsoefening en een hele mooie manier om geestelijke en lichamelijke spanningen los te laten. Het lichaam is in een slaaptoestand terwijl je bewustzijn wakker en alert blijft. Tijdens de yoga nidra oefening lig je ontspannen op een matje en luister je naar de aanwijzingen die ik geef, je bereikt dan een staat van trance, de spierspanning en stress in je lichaam neemt af en de hartslag en bloeddruk daalt. Het heeft een helende werking op lichaam en geest.

Yoga nidra:

Verbetert je slaapritme

Betere concentratie

Meer energie

Stress verminderd

Verbeterd je gezondheid

Zelfinzicht en bewustwording

 

Wil jij weer rust en ontspanning ervaren? Voel je welkom om deel te nemen aan deze workshop.

19 Juli van 19:00 tot 20:00

19:00 tot 20:00 

17,50 euro pp max 8 pers 

 

 

Mediteren geitenwollen sokken gedoe??

Nee hoor Mediteren kun je op verschillende manieren doen. Er zijn verschillende vormen van meditatie, kom in deze laagdrempelige workshop ervaren welke vorm van Mediteren past bij jou.

Er zijn nog een paar plekjes vrij!

 

25 juli 19:00 tot 20:30 

25 euro pp max 6 pers 

 

Workshop yogadanza -Feel the summer vibes 

 

Door middel van yoga alchemie en diverse ontspanning en bewegingsoefeningen, veel muziek en het aanboren van jou creativiteit en andere vormen van bewustzijns ontwikkeling wil ik je inspireren om samen in verbinding te gaan. Tijdens deze workshop gaan we alles los laten wat jou belemmert in je persoonlijke ontwikkeling. Volg je hart en geef vorm aan hoe jij wil dat je leven eruitziet.

Feel the summer vibes het is de periode van vreugde dus feel the inner sparkle !!

De workshop zal plaats vinden in mijn mooie workshop ruimte, en bij mooi weer in onze fijne grote tuin!

Wat gaan we doen tijdens deze workshop:

*Bekken bodem draai / stretch en ademhalings oefeningen

*Shaken 

*Hart meditatie - Dit is een meditatie in beweging waarin we alles los gaan laten wat ons belemmert en wat ons hart bezwaard.

*Creativiteit en bewustzijnsontwikkelings oefeningen

*Yoga nidra

22 juli 10:00 tot 12:30 

50 pp max 6 personen

Dit is inclusief koffie thee en water 

Na afloop van de workshop krijg je alle muziek en oefeningen per mail toegestuurd.

inspiratie kaartje!